Fyllda filodegsformar recept

Fyllda filodegsformar

Fyllda filodegsformar

Fylldafilodegsformar med quinoa, kikärter, spenat och kronärtsskocka12 st1 paket filodeg100 g kokt röd quinoa100 g kokta kikärterchiligrydda2 bananschalottenlökar150 g färsk bladspenat2-3 vitlöksklyftorolivoljaflingsaltsvartpepparev kronärtsskockshjärtan1 näve cashewnötterriven lagrad getost (svart homage)Tina filodegen enligt paketet och rulla sedan ut arken
Majsmuffins

Majsmuffins

Om jag inte använder den till matiga fylldafilodegsformar vill säga. Första gången jag satte mina fötter på Amerikansk mark var i september 1993
Skivade rotsaker och trattkantareller på filodeg

Skivade rotsaker och trattkantareller på filodeg

Baklava, Fylldafilodegsformar, Grönkålsknyten och Spenat- och linsfyllda filodegsrullar. Kom över ett recept, utklippt från en tidning vars namn jag inte har den blekaste aning om, och hittar inte på något bra namn till den här rätten

Kantarellfyllda filodegsformar

Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en muffinsplåt. Skär ut bitarna av filodegen, ca 10x10 cm. Smält smöret och pensla filoarken, lägg 3-4 små blad av degen i varje hål