Idag kände jag för att testa Garys recept på fylldadonuts eller munkar som msn säger i Sverige. Jag älskar verkligen tv-programmet Masterchef Australien och där har dom ett avsnitt varje vecka där domarna lär ut recept i såkallat "masterclass"
Låt svalna och vält sedan ut donutsen, doppa i glasyr, choklad eller annat gott. Allow to cool and then roll out donutsen, dip in glaze, chocolate or other goodies
Kavla ut degen och stansa ut donuts. Doppa donutsen. Doppa donutsen. Låt donutsen jäsa ytterligare 40-1 timma för att bli mindre kompakta och mindre fluffiga. Fritera donutsen på var sida (ca 1 minut på var sida
Jag passade på att baka en version av munkar eller donuts igår och tänkte dela med mig av receptet. Jag har tidigare bakat pink donuts och chokladglaserade donuts i min donutplåt
Fick frågan på Instagram om recept på dessa donuts som jag gjorde till åttaåringens kalas i söndags så då tänkte jag att det kanske var dags att göra ett nytt inlägg på denna stendöda blogg
och sedan doppade jag donuts i detta och strössel efter. Min son önskades sig ett minidonut järn och det fick han men jag har nog använt det mest men så enkelt kul och gott att använda
Efter middagen påbörjade jag något som var tänkt skulle bli donuts, slutresultatet är så långt ifrån donuts som vi bara kan komma och istället bröts degen ner i tre olika recept för att se vad den passade bäst till