Tournedos med Basilikasmör och Champignoner 2 x 150 gr Oxfilé av mittbiten 2 msk Smör Havssalt och nymald Vitpeppar 3 Champignoner i skivor 2 små Zucchini Basilikasmör 50 gr rumsvarmt Smör 2 msk hackad Bladpersilja 1 msk hackad Basilika 1 tsk Balsamvinäger Havssalt och Chilipulver 1 röd Spetspaprika Rör smöret smidigt med örter, vinäger och kryddor
Matställena i hallarna serverar bland annat pizza, tapas, franska baguetter fyllda med strimlat ankkött stekt i sitt eget fett (såå galet gott och umamifyllt, prova
Saffransdoftande Öringsoppa för 2 1 Öring på ca 250 gr 1 tsk Citronsaft 2 dl Grädde 2 dl Fiskfond 2 Champignoner 5 cm skivad Purjolök 1 liten Morot i stavar 1/4 röd Paprika i strimlor 3 msk Smör En nypa Saffran ½ tsk Ekologiskt Buljongpulver Havssalt och nymald Vitpeppar Filéa fisken och skär loss från skinnet
"5 räkor, den ena mindre än den andra med en tryffel under och en öfver dem eller 2 stora refflade champignoner, inlagda med tryffel, därpå en dubbel hvit tuppkam, alltsammans hvilande på en boll av grönsaker
Oppskrift på pizzadeig Ø Stekte aspargesbiterØ Spinat surret sammen med finhakket hvitløk og chiliØ Portobellosopp, skivet og lett forhåndsstekt (vanlig champignon og aromasopp kan selvsagt også brukes)
Fyllda Ägghalvor. Ostgratinerade Champignoner. Champignoner i Örtolja. 8 st Champignoner. Sommarmat. Tapas är perfekt som LCHF-mat, en plocktallrik med godsaker passar riktigt fint nu till sommaren
1 kalkun (beregn ca ½ kg per person)smeltet smørsalt/pepper2 epler1 løk3-4 hvitløksfedd2 selleristilker150 g champignonet par skiver daggammelt brødlitt melksalt/pepperen skvett Worcestershiresaus½ ts tørket salvieSkrell eplene, ta ut kjernehusene og del eplene i små biter