Blanda lök, senap och paprika i en skål. Stek lövbiffarna i matfett i en stekpanna på lite mer än medelvärme, ca 1 1/2 minut per sida. 4 st lövbiff. 1 st schalottenlök. 2 tsk fransk senap
Bred senapen på biffarna. Finhacka lök och soltorkad tomat. Fördela tomat, lök och ost ovanpå. 4 st skivor lövbiff à 250 g. 8 tsk senap. 8 msk finhackad lök
Blanda senapen med cream frech/filadelfiaost. Skala och finhacka löken. -) Fyllda oxrullader. Fräs löken, svampen och vitlöken i smör tills all vätska har ångat bort och löken är mjuk
Dessa har jag fyllt med dijonsenap, emmentalerost och flatrökt skinka. Hacka löken. Jag köper lövbiff i storpack och gör ofta rullader på hälften och strimlar hälften och fryser in till biffgrytor