Lägg de fyllda låren i en liten ugnsform. 400 g kycklinglårfilé. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg upp de urbenade kycklinglåren på en skärbräda, salta och peppra
Vik upp kycklinglårfiléerna och krydda dem med salt samt peppar. Fyllda kycklinglår med smak av parmesan, soltorkade tomater och basilika, 4 pers. 700 g urbenad kycklinglårfilé. Fyllda kycklinglår med smak av parmesan, soltorkade tomater och basilika, 4 pers 700 g urbenad kycklinglårfilé
Ytterligare ett recept med kycklinglårfiléer. 700 g kycklinglårfilé. 700 g kycklinglårfilé. Här har jag fyllt filéerna med rosmarin, vitlök och citronzest - en kombination som alltid går hem
Jag gillar verkligen kycklinglårfiléen och potatispatén var väldigt god… Har tidigare gjort fylldkycklinglårfilé som man lägger på klyftpotatis och steker i ugn är alltid lika gott…
Kycklinglårfilé, salt, svartpeppar, torkad oregano eller basilika, parmaskinka, färskost med någon smak, vispgrädde, balsamvinäger, kycklingfond eller kycklingbuljongtärning, vitlöksklyftor
Här gjorde jag kycklingrullader fyllda med fårost och spenatröra. Effersom både bacon och fårost tilför mycket sälta till denna maträtten, krydda kycklinglårfiléerna med svartpeppar och försiktigt med salt
SummaryRecipe NameFajitas med pekanrökt kycklinglårfiléPublished On 2014-10-02Preparation Time 2HCook Time 15M Total Time 2H15MAverage Rating no rating Based on 0 Review(s)
Till middag serverades receptet som kommer idag, men i lördags åt vi de rotrfruktsfyllda rispapprena med biffar gjorda på kycklingfärs, fetaost och färsk basilika