Servera med ett gott hemmagjort potatismos eller gräddstuvad brysselkål alt. Här kommer ett supergott recept på fylldfrukostkorv som jag hittade hos Linda på Kryddburken
Jag älskar bostongurkamedan barnen tyckte att det förstörde hela maträtten t. Vi gjorde den enklare varianten och hällde grädden över korvarna istället för att pyssla på med att sätta lite fyllning i varje korv
Det blev ugnsstekt frukostkorv, som jag fyllt med senap, smulad ost (typ feta), lite bostongurka och toppad med en mildare variant av ost (välj den som finns hemma)
Rör ihop osten medbostongurka, soltorkade tomater och bacon. I det här receptet har jag blandat Philadelphiaost med västerbottenost men det går lika bra med någon annan smakrik ost
I måndags lagade Leif en av sina klassiker - Fylldfrukostkorvmed potatismos. Vad kul med alla positiva reaktioner jag har fått på bloggen, på facebook och på mejlen angående "Få lite matro med hembakat"
Frukostkorv är god att sjuda i saltat vatten med lagerblad, lök, kryddpeppar, vitpeppar och en gnutta ättika, men det har jag gjort så många gånger och receptet finns ju redan här på kryddburken så det fick bli en gratinerad variant med en god röra på philadelfiaost, riven herrgårdsost, bostongurka, dijonsenap och salladslök
Rör om tills senapen blandat sig med grädden. Blanda i bostongurkan och riven ost och rör om. 6 st frukostkorvar eller lunchkorvar. 2 ½ msk bostongurka