Sätt in i ugnen och låt stå i ca en timme så de är riktigt genomstekta och möra. Vänd kycklingklubborna och gör lika på "skinnsidan" häll överbliven "marinad" över kyckling klubborna innan du kryddar dem
Blanda ihop marinaden och pensla kycklingklubborna runt om (använd allt). Med inspiration av det Turkiska kökets kryddsättningar slängs den här maträtten ihop snabbt, otroligt gott med Dillyoughurtsåsen till och här kan man välja annat tillbehör om man vill, vi valde pommes frites men det funkar även med ugnstekt potatis, ris eller bulgur eller nåt annat man tycker är gott
Sätt ugnen på 200 grader. Lägg över kycklingen med marinaden i en ugnsfast form och sätt in i ugnen ca 45 min eller tills kycklingen är helt genomstekt
Vill man ha krispigt skinn är det bara att efter tiden i Crock Pot lägga dom på ett ugnssäkert fat. Idag ska jag göra grillade kycklingklubbor i Crock Pot
Pensla blandningen på kycklingklubborna och pensla en gång till under stekningen. Ta bort skinnet från klubborna och lägg dem i en smord ugnssäker form
Ta ut kycklingklubborna från ugnen och ta bort folien. Jag använde mig av majskycklingklubbor. Det absolut bästa är att allt skjutsas in i ugnen och kommer ut färdigt att serveras direkt från plåten
Pensla kycklingklubborna med marinaden och lägg dem i en stor ugnssäker form. Stek i nedre delen av ugnen, ca 35 minuter. 4 st kycklingklubbor. 800 g frysta potatistärningar
Ta ut kycklingklubborna ur kastrullen, spar spadet. Sätt ugnen på 180 grader (varmluftsugn). Ställ plåten i mitten av ugnen i cirka 35-45 minuter. 4 kycklingklubbor
ugn). kycklingklubbor. Tänk på att ugnar är inte helt lika så ni får kanske justera. Jag marinerade frystakycklingklubbor i ca 12 timmar. Körde 45 min i 200 graders varmluftsugn (+25 grader i vanlig. Tog ut ur ugn, täckte med folie och lät vila ca 1 timme. Smakar ljuvligt och är saftiga 1 kg kycklingklubbor
Lägg kycklingklubborna i en ugnsform och pensla över blandningen. Vi får dock se om jag kommer på nån fiskrätt vi är sugna på på söndag istället för korv
Lägg dem frysta kycklingbenen i formen och grädda tills dem börjar ta lite färg. Nu var det ett tag sen jag gjorde något med kycklingklubbor eller kycklingben