Putsa ev köttet från hinnor. Lägg det i en stor plastpåse och häll på marinaden. Skiva köttet tunt, gärna på skärmaskin och lägg upp det på serveringsfat (om de går att frysa)
Till detta hade jag blomkålsris (från de frysta påsarna jag har gjort, blev precis som vanligt) tomat/mozzarella sallad, pepparrotskräm och kantarellsås (men saften från köttet)
Köttet ska vara fryst när det börjas tillagas. Som barn fick jag ofta tjälknöl och rostbiff. Jag bryr miginte om termometer, köttet blirinte rosa men det blir mört som bara den, bara det får långlagas under låg ugnstemperatur
Bland annat blev det en korv stroganoff förra veckan baserad på frystratatouille som blivit över. Den vegetariskaugnsomeletten serverade jag med kallskuren rostbiff, rökt skinka och så en fräsch sallad
Själv hittade jag billigrostbiff och det blev superbra. Rotfruktsgratängen färdig för ugnen. Det här är definitivt något av det godaste jag har ätit på länge
litefrystdill efter smak. Ta fram ev frysta hallon. rostbiff. Lägg ett bakplåtspapper på en ugnsplåt. Idag bjuder jag på förslag på vad man kan bjuda på tillstudentmottagningen
Ett helt moment itillagningenförsvinner om du i stället köper färdig, fryst smördeg. Du kan också baka in resterna av söndagssteken eller en bitrostbiff
Tina kalkonen om den är fryst. Rostbiff, rökt hjortrulle och kycklingfilé med potatisgratäng. Är den fortfarande rosa och litegrumligt får den gå iniugnen en stund till