Låt fryst tårta stå framme 15-20 minuter före 4 äggvitor. 250 g frysta jordgubbar. Börja med att smöra en rund form med löstagbar kant, ca 22 cm i diameter, och pudra över potatismjöl
500 g jordgubbar (färska eller frysta). 500 g jordgubbar (färska eller frysta). Botten. Täck botten på en löstagbar form (med en diameter på 24 cm) med bakpapper
Tag fram botten och dela den i tre delar medan den fortfarande är fryst. Förutom en massa smått och gott ill middagsbordet och midsommarlunchen hittar ni där även en och annan jordgubbstårta
Tina de frysta jordgubbarna. 250-300 g frysta jordgubbar. Garnering5 dl vispgrädde 1 l färska jordgubbar 2,5 dl färdig marsánkräm 250-300 g frysta jordgubbar ca 1 msk florsocker citronmeliss
2 liter färska jordgubbar (ta ut 14 st fina jordgubbar för dekorering400 g frysta tinade jordgubbar (häll av vätska i sil)2 mogna avokado3 dl cashewnötter1 rejäl tsk vanilj2 msk kokosoljaLite saft från citronMixa nötterna fint, häll ner resten i matberedaren och mixa väl. 400 g frysta tinade jordgubbar
Denna underbara jordgubbstårta bakade jag åt min pappa på hans 66-årsdag. 450 g färska eller frysta (tinade) jordgubbar. 450 g färska eller frysta (tinade) jordgubbar
skiva 2 liter jordgubbar över den frysta tårtan och låt stå framme ca 30 minuter innan. Detta är en tårta som serveras lite halvtinad med färska jordgubbar
Har du fryst in bottnarna så ta fram dem så de hinner bli lite halvtinade innan du utför detta momentet, har du färska bottnar så lägg dem i frysen ett par timmar så de blir halvfrysta