Det funkar även med frystafiléer. Unga damen har växt rätt mycket i sommar. Så här kommer en superenkel fiskrätt som man tillagari ugn och serverar med potatis eller ris
Oj va lycklig jag blev iunga år när mamma lagade fiskgratäng. Det är fritt fram att använda den fisk man tycker bäst om, men jag föredrar en till köttet kraftigarevitfisk såsom kolja eller torsk
Paneringen är lite mer känslig än en ”vanlig” panering, så var försiktig när du tar upp fisken från stekpannan (jag var lite väl hårdhänt som bilden avslöjar)
Avnjut med fisk eller skaldjur. Jag kunde inte baka när jag var ung. Helt ärligt. Det var en omjölighet. Jag har alla möjliga (ikkeallvarliga) men efter min uppväxt som har med bakning att göra
Numer köper hon frystmakrill några gånger i veckan, fast det är inte samma sak som den färska fisken från förr, Hon äter den med salt och med sinkrispiga sallad med dressing
Det går inte att få tag på färska pilgrimsmusslor eller frysta för den delen vilket är skandal. Tog en tripptill den lokala fiskhandlaren (ica) som suger när det gäller fisk