Lägg iugnsform. Härligt med en ledig dag tillsammans med C idag. och i helgen jobbar jag igen. Vi käkade riktigt god frukost med bagels från bakningenigår, och sedan grejade vilitei lägenheten
Minns att jag tyckte riktigtilla om det som liten, men då köpte vi och för sigfärdiglagad, fryst. Åt en riktigt god lunch i skolan idag som jag fixadetilligårkväll
Fiskbiffarna görs på vitfisk (torsk, sej, alaskapollock) och krabbkött (eller crab sticks). Asiatiskafiskbiffar  Ingefära, chili, lime, vitlök och koriander är nog en av minafavoritkryddblandningar
Fisken för dagen var ryggfilé från alaskapollock (en produkt från Findusfrystasortmiment) men självklart går denna rätt att laga med vilkenfisk man vill
Jag har använt mig av fryst. alaska pollok just den här gången till gratängen men vilkenvitfisk som. upp fiskeni en smord ugnsfast form och krydda den med salt och