Frysa in ramslök. Som sagt så hade vi ju en finfin söndagsutflykt i helgen och vi kom hem med en stor påse av skogens gröna guld, den vitlöksdoftande ramslöken
Ett riktigt krispigt ostpajskal fylld med en krämig ramslöksost, fick bli förrätt härom veckan. Ramslöken plockade vi i våras, men jag sköljer och torkar den innan jag fryser luftigt i påsar (blåser upp påsarna som ballonger innan jag knyter till dem)
Det går alldeles utmärkt att frysa korvarna råa, perfekt att ha på lut när suget faller på. Naturligtvis ska vi dela med oss av båda korvrecepten men vi börjar med det som mest aktuella, nämligen det med ramslök och lime i
Vårt senaste tillskott i vår sillinläggningskategori bockar av både i rutan för färger och för smaker, ramslök känns oerhört vårligt tycker vi, både vad gäller färg och smak
Ramslökscrème att ha och plocka fram till allehanda godsaker. Intensivt klorofyllgrön, mild vild vitlökssmak, en juvel i köket, naturens vårgåva – ramslök
flingsalt med ramslök. flingsalt med ramslök. Vi äter väldigt mycket fisk här i huset. Jag skulle kunna äta det dagligen, och skulle inte alls ha något emot att få en del av pensionen i fisk, haha