Gillar den frysta apelsinsabayonens lena och friska smak. Fryst apelsinsabayon. Till servering. Ställ skålen över ett vattenbad och tillsätt apelsinskal och saft
Har i och för sig läst att Livsmedelsverket säger att det ska vara ok att äta den utan att frysa den innan, men jag tar hellre det säkra före det osäkra
Sista dagarna i April nu och sen går vi in i Maj. Ställ i frysen och servera den riktigt kall, gärna fryst med kvarg, grädde, fruktsallad eller bara precis som den är
Det går väl bra Chokladbollarna går också att frysa. Tropisk fruktsallad och fruktiga smycken. Hmm…I alla fall så kom jag hem sent på kvällen och min son hade sedan länge somnat
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Sa jag förresten att man kan frysa resterna som blir över och ta upp som en liten lunchlåda. Men om vi tar tackfärsen och kombinerar med tortillabröd på ett nytt sätt
Man kan också när man äter apelsiner, spara och frysain skalen och göra allt på en gång. Syltade egna apelsinskal är mycket godare än de som finns att köpa färdiga
Och funderar och funderar, men kommer inte på något, eller kan inte bestämma sig. Tropisk fruktsallad. Här kommer ett tips på en jättefin laxrätt som är otroligt god, gärna med färskpotatis till
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Med små knep som att ringla passionsfrukt över blir en enkel fruktsallad plötsligt festligare. Det finnsinga fel vad gäller dessa recept utan låt dig inspireras och kom på dina egna varianter