FRYSA IN DILL. Nåja, när jag ramlar in där så får jag veta att om jag ska vispa maräng så ska jag först frysa äggvitorna och sedan tina dem innan jag vispar för då blir allt så mycket bättre
Äntligen tillbaka. Det har varit ett långt blogguppehåll med fokus på annat än mat. Hemma har J på ett föredömligt sätt stått för i stort sett all kreativ matlagning
Blanda majonäsen med dill, bre detta över fisken. Servera med dillkokt potatis och sallad. Annars blir rätten kanon god ändå, majonnäsen som smälter ihop med dillen över laxen -tok gott
Rör ihop grädde, chilisås och dill, krydda med salt och peppar och häll sedan såsen över fisken. )Torskgratäng med chilisås och dill3 port400 g torsk1 liten purjolök4 dl matlagningsgrädde1 dl chilisås1/2 dl dill (fryst)Salt, svartpepparFinstrimla purjolöken och lägg den i en smord ugnsform
ett knippe dill. Smaka av med salt, svartpeppar och finhackad dill. dill, grädde, pasta, räkor, räkpasta, räksås, saffran, tigerräkor, tomater, vitt vin 4 personer
Nästan i samma kategori spelar räkor, vin och dill. Krydda med dill, hummerfond, salt & peppar. 1 knippe dill, hackad. Sätt ugnen på 175 grader, skala räkorna och hacka dillen. 1 knippe dill
En näve färsk eller fryst dill. Smaka av med salt, peppar och dill. Hej allihop. Ikväll är vi precis hemkomna från några underbara semesterdagar i Prag så kom matlagningsabstinensen ikapp