Riv de frysta äppelklyftorna. Det finns recept som låter så osannolika att man bara måste testa. Glass med fryst äpple och stekt rågbröd är ett sådant recept
Koka äppelklyftor med vattnet tills äpplena börjat gå sönder, cirka 5-10 minuter. Höst är äppelmostider och ju regnigare morgnar den bjuder på desto kryddigare äppelmos behöver man
Lägg rotsaker, äppelklyftor och resterande katrinplommon i formen runt fläskkarrén och häll på rapsolja, lagerblad och buljong (5 dl vatten+ 2 msk grönsaksbuljong)
Förresten, du vet väl om att du kan frysa in skalade, klyftade äpplen precis som de är. Smörj formen och strö i kokosflingor, häll i smeten, fördela äppelklyftorna, strö över kokosblandningen, och droppa över oljan
Lägg rotsaker, äppelklyftor och resterande katrinplommon i formen runt fläskkarrén och häll på rapsolja, lagerblad och buljong (5 dl vatten+ 2 msk grönsaksbuljong). Lägg rotsaker, äppelklyftor och resterande katrinplommon i formen runt fläskkarrén och häll på rapsolja, lagerblad och buljong (5 dl vatten+ 2 msk grönsaksbuljong)
Lägg rotsaker, äppelklyftor och resterande katrinplommon i formen runt fläskkarrén och häll på rapsolja, lagerblad och buljong (5 dl vatten+ 2 msk grönsaksbuljong)