Kör samman mjöl, smör och strösocker till en smulig massa i matberedaren med kniven monterad. Vispa samman grädde, mjölk, äggulor, majsstärkelse och strösocker i en rostfri kastrull
Superbra botten att ha i frysen och bara plocka fram när det ska bjudas på glutenfritt. Här toppas botten med kvarg, grädde och apelsin men den går ju att toppas med vad som helst, t ex kolakräm eller vaniljkräm och andra frukter och bär som man är sugen på eller som är i säsong
Mixa mandel, solroskärnor, russin, aprikoser och kanel lite grovt. Rör i apelsinjuice. Klä en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter, med plastfilm
Och på söndagen blev det födelsedagsfika med fikabröd och smarrig frukttårta. Lite snö som omväxling. Veckorna rullar på och magen sköter sig fin, fint
Denna tårta gjorde jag till en born shower som jag var på i måndags. Tårtan var väldigt uppskattad och därför vill jag dela med mig recpetet, trust me det tar inte mer än 2 timmar att göra allt som allt