Servera direkt till en fruktsallad. Smält chokladen enl. anvisningar på förpackningen. Värm upp crème fraichen tills den sjuder, häll i chokladen och rör om
Servera varm eller kall chokladsås till fruktsallad, konserverad frukt eller vaniljglass, kakor mm. Med en hemgjord chokladsås blir en enkel efterrätt rena festen
Tärna frukt som håller på och bli gammal till en fruktsallad som man kan komplettera med torkad frukt och överblivna nötter, alternativt mixa frukt, juice, överbliven mjölk och liknande till en smoothie
Rör om då och då och håll såsen varm. Låt fruktsalladen stå kallt tills den ska serveras. Häll av spadet från burkfrukten och blanda frukten med druvorna i en skål
Vill man utöka läckerheterna kan man ringla över lite chokladsås eller servera en fruktsallad till. Vid fjärde försöket tog jag bakplåtspappret med kakan och lade över glaset, tryckte ner kakan på tre ställen och höll kvar ett tag, voilà