Börja med att göra degen. Lägg ingredienserna i en matberedare och kör till en deg. Kavla ut degen mellan två uppklippta plastpåsar för att undvika att den fastnar
Fruktpaj med ananas och rabarber. Knåda samman mjöl, socker, salt och smör till en jämn pajdeg. Smörj små pajformar och tryck ut lite mer än hälften av pajdegen i dem
Vi tar gärna R-ice vaniljglass till fruktpajer. Det är som en kladdigare smulpajsdeg. Jag gör degen med händerna för att det mjölkfria margarinet ska gå in så bra som möjligt
Ett lyckat, gott och bra recept på glutenfri mördeg. Häll i ägget och vatten, arbeta degen försiktigt utan att knåda (lite trixigt och kladdigt, men det går, ha lite tålamod och va lätt på handen)
Arbeta ihop ingredienserna till pajdegen och låt den vila i kylen ca 30 minuter. Tryck ut degen i en pajform med låg kant (ca 25 cm i diameter), gärna med löstagbar botten. Nagga degen och grädda i mitten av ugnen ca 15 minuter. Ugnstemperatur 225º Pajdeg
Tryck ut degen i små formar. Låt fruktpajerna svalna på galler. Deg. Blanda samman alla ingredienser till degen och ställ den i kylskåpet i minst 1 timme. Fördela fyllningen i formarna och grädda de små fruktpajerna på nedersta falsen i ca 20 minuter