Fruktpaj deg recept

Fruktpaj med dubbel deg

Fruktpaj med dubbel deg

Kram Fruktpaj med dubbel deg. Pajdeg. Smuldeg. Arbeta ihop ingredienserna till den första pajdegen(jag använder matberedaren)
Fruktpaj från Vinnersjö

Fruktpaj från Vinnersjö

Rör ihop smör, vetemjöl, bakpulver, 1tsk vaniljsocker och strösocker till en deg och tryck ut i en pajform
Fruktpaj

Fruktpaj

Arbeta ihop ingredienserna till pajdegen och låt den vila i kylen c. Tryck ut degen i en normalstor pajform med låg kant
Fruktpaj

Fruktpaj

  Pajdeg. Blanda ihop ingredienserna till pajdegen, tryck sedan ut degen i en pajform. Med den här pajen kommer du att göra succé på sommarkalaset
Fruktpaj

Fruktpaj

Börja med att göra degen. Lägg ingredienserna i en matberedare och kör till en deg. Kavla ut degen mellan två uppklippta plastpåsar för att undvika att den fastnar
Mycket god fruktpaj

Mycket god fruktpaj

Smält smöret till pajdegen, låt svalna. Tryck ut degen i en form. Pajdeg. Blanda mjöl, socker och bakpulver
Körsbärspaj

Körsbärspaj

Fruktpaj med ananas och rabarber. Knåda samman mjöl, socker, salt och smör till en jämn pajdeg. Smörj små pajformar och tryck ut lite mer än hälften av pajdegen i dem
Aprikospaj

Aprikospaj

Tillsätt vattnet och arbeta ihop till en deg. Deg. Tryck ut degen i en låg pajform, cirka 26 centimeter i diameter
Buffedessert

Buffedessert

Tryck ut degen i en form med löstagbar botten. Blanda samman alla ingredienser till botten i en bunke eller matberedare

Kalas i dagarna två

Även idag blev det dessert, dock inte lika fina som gårdagens princesstårtor utan fruktpajer med glass till
Färgsprakande fruktpaj

Färgsprakande fruktpaj

Pajdeg. Blanda ihop ingredienserna till pajdegen, tryck sedan ut degen i en pajform. Med denna färgsprakande dessertpaj gör du succé bland dina gäster
Glutenfria fruktpajer (fransk royalpaj)

Glutenfria fruktpajer (fransk royalpaj)

Ett lyckat, gott och bra recept på glutenfri mördeg. Häll i ägget och vatten, arbeta degen försiktigt utan att knåda (lite trixigt och kladdigt, men det går, ha lite tålamod och va lätt på handen)
Konstnärens fruktpaj

Konstnärens fruktpaj

Arbeta ihop ingredienserna till pajdegen och låt den vila i kylen ca 30 minuter. Tryck ut degen i en pajform med låg kant (ca 25 cm i diameter), gärna med löstagbar botten. Nagga degen och grädda i mitten av ugnen ca 15 minuter. Ugnstemperatur 225º Pajdeg
Färgsprakande fruktpaj

Färgsprakande fruktpaj

Pajdeg. Blanda ihop ingredienserna till pajdegen, tryck sedan ut degen i en pajform. Med denna färgsprakande dessertpaj gör du succé bland dina gäster
Små fruktpajer

Små fruktpajer

Tryck ut degen i små formar. Låt fruktpajerna svalna på galler. Deg. Blanda samman alla ingredienser till degen och ställ den i kylskåpet i minst 1 timme. Fördela fyllningen i formarna och grädda de små fruktpajerna på nedersta falsen i ca 20 minuter
Enkel fruktpaj

Enkel fruktpaj

Smält smöret och blanda med resten av ingredienserna till en deg. Smula över degen (ev. Sätt ugnen på 225 grader