En fiberrik, proteinrik och saftig bananmuffinsmed en krispig kaneltopping som är helt perfekt att äta om man har bråttom på morgonen eller som ett bra och mättande mellanmål
Mixa bananen med en stavmixer (eller mosa med en gaffel). En av de första grejerna jag gjorde när jag kom hem var att baka frukostmuffins, en superbra och enkelt grej om man har bråttom på morgonen men ändå vill ha något mer än en smoothie eller liknande
Har man ingen köksmaskin kan man riva morötterna, mosa bananen, blanda ihop de torra ingredienserna och blanda ihop allt tillsammans med ägg och smält kokosolja
Jag bakade Banana Bread från Made by Marys bok om frukostar. Pinterest är en fantastisk sajt där man kan spara på alla möjliga och omöjliga bilder på olika virtuella anslagstavlor
Fler recept på goda, nyttiga och snabblagade frukostmuffins finner ni HÄR. Frukostmuffins med hallon och ingefära (1 person). 1/2 mosad banan. 1/2 mosad banan
Toppa med valfritt, jag gjorde en blandning på kesella, resten av bananen och blåbär. Enligt mitt grundrecept på frukostmuffins i micro, älskar det receptet, men det har kommit i lite skymundan när jag gjort mina frukostkakor
1/3 mosad banan. Det är ju inte direkt en muffin, men jag tycker det smakar så. Jag fick syn på ett recept igårkväll som jag tror var via nån länk på fb när jag scrollade igenom flödet
Blanda havregryn, en mosad banan, ett ägg, bakpulver och pepparkakskrydda i en skål. Det var länge sedan jag gjorde de goda frukostmuffinsen som fick inspiration härifrån