Det är trots allt barnen som ska frukostera på dem. Eftersom SMASKENS inte enbart är en blogg, utan också min högst privata anteckningsbok och receptbank, så kommer här ett alldeles ovanligt vanligt brödrecept på vardagsbröd - inte så spännande eller nyskapande, men väldigt användbart
Detta blev fruktansvärt gott. MUMS. Som att äta fikagodis till frukost. Dessutom blir det glutenfritt och veganvänligt om man väljer en annan granola att toppa med
Idag återanvände jag ett gammalt recept, från min LCHF-tid. Kokosvåfflan. Jag sötade smeten denna gången, eftersom jag äter massor av kolhydrater nuförtiden, men vill man inte det så påverkar det inte resultatet ett enda dugg
Det finns såvitt jag vet inget riktigt passande ord på svenska för konceptet en hög med pannkakor. "Pancake-stack" från amerikanskan passar ju så himla bra
För recept på själva havrebasen hänvisar jag till ett gammalt inlägg HÄR. Denna gången bytte jag dock ut hasselnötsmjölet mot mandelmjöl, och hade i 20g smält smör
Alla frukostälskare där ute kommer väl ihåg Frukosteras fina blogg. Men jag kan nu meddela att hon istället matbloggar ifrån denna blogg, så kika in där istället