Världens snabbaste frukostbullar helt klart, har kört på detta recept sedan något år nu och dom uppskattas lika mycket varje gång av både stora som små
Jag har precis tagit ut nygräddade frukostbullar ur ugnen. Jag tror att jag har snöat in mig helt på frallor, frukostbullar, limpor, ja (mat)bröd i allmänhet
Tillsätt sirap, hackade aprikoser, havregryn, rågsikt och en del av vetemjölet. 4 dl rågsikt. Blanda kokande vatten med salt, råg, linfrö och rågmjöl i en skål
”Det här är frukostbrödens svar på Caroline af Ugglas sångskola, alla kan baka dem”, så säger Martin Johansson om sina kalljästa frukostbullar och jag kan inget annat än att hålla med honom
Här kommer recept på de fantastisk goda frukostbullarna jag bakade för ett tag sen. Frukostbullar cirka 28 st. 6 dl rågsikt. Tillsätt salt, rågsikt och ca 5 dl av vetemjölet. 6 dl rågsikt
Kalljästa bullar, ca 8 stycken25 g jäst3 dl kallt vatten1 msk olja½ tsk salt2 msk flytande honung8 dl dinkelsikt2 dl dinkel fullkorn½ dl rågsikt½ dl vetekliLös upp jästen i vattnet i en skål. När ugnen är varm gräddar du bullarna 10-15 minuter och sen är det bara att njuta av nybakade, varma frukostbullar