Friterad majonnäs recept

Blåmusslor m/ lite friterat & majonnäs!

Blåmusslor m/ lite friterat & majonnäs!

Till de friterade jag lite potatis till Marco och blomkål till mig och majonnäs att doppa i. Äntligen lite sjömat efter senaste tidens köttrejs
Friterad bläckfisk med aioli

Friterad bläckfisk med aioli

Blanda samman äggulor och salt till såsen och pressa ner vitlök rör ner vinägern tillsätt olivoljan droppvis under kraftig vispning konsistensen ska bli som majonnäs servera bläckfisken med såsen och en citronklyfta och färsk dill 400 g djupfrysta panerade bläckfiskringar
Friterad ansjovis med panko och chiliflarn

Friterad ansjovis med panko och chiliflarn

Friterad ansjovis – ett eftermiddagssnack med rejäl sälta. Då jag kom att tänka på de i Spanien så små och populära friterade sardellerna – boquerones fritos – blev jag genast intresserad
Friterad kyckling i tacobröd med chilimajonnäs

Friterad kyckling i tacobröd med chilimajonnäs

Friterad kycklinglårfilé800 g kycklinglårfilé 1,5 dl vetemjöl 1 tsk paprikapulver 1 tsk malen ingefära 1 tsk salt 1 krm chilipulver 1 krm svartpeppar 3 dl pankoströbröd 2 ägg, uppvispade olja, till fritering (t ex neutral rapsolja eller frityrolja). Chilimajonnäs2 dl majonnäs 2 msk sriracha 2 tsk soja 0,5 limefrukt, pressad
Friterade bläckfiskringar

Friterade bläckfiskringar

Servera genast med en god majonnäs. 1. Vispa upp ägg med lite vatten. 2. Vänd bläckfiskringarna först i mjöl, sen ägg och sist i ströbrödet
Friterad mozzarella (recept)

Friterad mozzarella (recept)

Du kanske tycker att slå en majonnäs låter skrämande. Friterad mozzarella. Tomatmajonnäs. Friterad mozzarella
Het majonnäs eller dipsås

Het majonnäs eller dipsås

Din heta majonnäs är redo att serveras som dipsås till friterad klyftpotatis eller skaldjur som kräftor, räkor, hummer eller krabba (med skaldjur kan du servera rostad bröd till)
Friterad strömming à la Morberg

Friterad strömming à la Morberg

Servera genast med pressad citronsaft och gärna majonnäs. 1 klick majonnäs, efter tycke och smak. Servering1 citronhalva per person 1 klick majonnäs, efter tycke och smak
Friterade abborrfiléer med skarpsås och nässlor

Friterade abborrfiléer med skarpsås och nässlor

Majonnäs. Friterade nässlor. Blanda i majonnäsen och crème fraiche och rör ihop till en slät blandning. 3 dl av pers hemgjorda majonnäs. Friterade nässlor0,5 matkasse späda nässlor 2-3 l frityrolja. Majonnäs2 äggulor 1 msk dijonsenap 2-3 dl rapsolja 1-2 msk vinäger. Surkålsskarpsås1,5 dl surkål, avrunnen 3 dl av pers hemgjorda majonnäs 2-3 msk crème fraiche
Majonnäs, eller?

Majonnäs, eller?

Majonnäs, eller. Så, hur var det nu med majonnäsen. I veckan gav jag mig åter igen på denna majonnäsbaserade goja
Friterad småfisk!

Friterad småfisk!

Glöm inte att salta fisken när den är färdig friterad. Gjorde först en majonnäs på 2 ägg, 1 msk vitvinsvinäger och ca 1 msk dijonsenap. Till vänster Marcos fiskar och till höger minaTill vänster Marcos och till höger minaFriterade i vetemjölFriterade i kokosmjöl och lite pofiberRemoulade 2 ägg

MAJONNÄS

Majonnäs, denna grundsås av grundsåser. Tänk dig en kall sås och jag garanterar att majonnäs ligger som grund för just denna