Friterad torskFörbered följande. Se till att fisken blir ordentligt täckt. RemouladsåsLåt de picklade grönsakerna (pickles) rinna av i en sil så att de blir av med vätskan
Här serveras remouladsåsenmedfriteradfisk. Passar utmärkt till de flesta fiskrätter. En variant av den klassiska remouladsåsen, fast lite fräschare med creme fraiche i
Jag har aldrig haft någon förut och ingen i familjen heller, så jag har liksom ingen koll på hur man gör, mer än att jag sett hur de friterad pommes när man köper hamburgare
Ytterligare en sorts fisk hamnade i röklådan och vi njöt den med annorlunda remouladsås. Ett semesterminne återskapades i köket när vi lagade risotto med gorgonzola och päron, en piggig fisk lagades till och David Batras oheliga köttbullar gjorde succé
Oljan som dunstar ger fisken en friterad go yta. Lägg in fisken på galler ovanför potatisen. Fish ’n chipsBryt av med lite ”köpemat” hemma, servera till barn och vuxna genom fönstret i traditionellt tidningspapper· 10 medelstora potatisar· Fryst panerad fisk. Sprödbakad torsk till vuxna, fiskpinnar till de små· Remouladsås eller god dressing· Tidningspapper Sätt ugnen på ca 200°Tvätta skölj potatisen nogaSkiva upp potatisen i trekanter och lägg i en ugnssäker form. Snåla inte medremouladsåsenJFiskpinnar till barnen läggs in 10 min senareDetta var första receptet som skrevs i projektetEffektiv tid ca 20min
Det blev fisk panerad med sesamfrön, serverad med klyftpotatis och remouladsås. Servera denna sesampanerade fiskmed klyftpotatis, potatismos eller kokt potatis