Tina bläckfisken och låt dem torka på hushållspapper hetta upp 1 dl olivolja i en ganska trång stekpanna och fritera ringarna några i taget tills de fått fin färg tag upp dem efter hand och lägg dem på hushållspapper håll dem varma. Blanda samman äggulor och salt till såsen och pressa ner vitlök rör ner vinägern tillsätt olivoljan droppvis under kraftig vispning konsistensen ska bli som majonnäs servera bläckfisken med såsen och en citronklyfta och färsk dill 400 g djupfrysta panerade bläckfiskringar
Friterad Snickers med vaniljglass. Bläckfisk är väl efter hummer det som min son äter helst. Det är precis som att han känner smak och börjar njuta av bläckfisken bara han tar orden i sin mun
Antingen friterade ringar eller de små armarna inlagda i marinad. Då blev det äntligen av att testa att marinera bläckfisk, en rätt jag tycker om här vid Medelhavet
Calamares a la Romana – friteradbläckfisk. Friterad ansjovis – ett eftermiddagssnack med rejäl sälta. Då jag kom att tänka på de i Spanien så små och populära friterade sardellerna – boquerones fritos – blev jag genast intresserad
Den där krispiga smaken av friteradbläckfisk, en skvätt citron, lite majonäs och en kall öl. Grillade bläckfiskringar är en perfekt förrätt som hela min familj gillar
Servera med ris, kokt potatis eller friterad potatis. bläckfisk. Skiva lök och paprika. Pressa vitlök. Koka ihop lök, paprika och vitlök med olivolja och tomater i en större kastrull med lock