ChickenSticks. Ingredienser. Instruktioner. Börja med att göra jordnötsmjöl som du gör med en mandelkvarnen, eller finhackai en mixer utan att det bli ”smör”
Ringlaliterapsolja, flytande honung, strö samtliga kryddor du vill använda. Rapsolja. Friteradekycklingstavar och kall chilisås som stavarna kunde doppas i
Salta, peppra och stek irikligt med rapsolja, så att de iprincipblirfriterade. Rätten blev i slutändan friteradsötpotatis med rödlök, fetaost, rostade solrosfrön och gräslök
Fritera osten i några minutertill den fått fin färg. Det här blirsagolikt gott kan jag lova. Lägg sedan den friterade osten på ett fat med papper så oljan rinner av
Ta fram ett lock som man alltid skall ha till hands när man friterarifall oljan blir för het. Vispaihop äggen i en skål med paprikapulver, chili, timjan och salt
Olja tillfritering (jag använder vanligrapsolja). Friteradkyckling har jag gjort förr (det finns ett recept här) men man får ju testa lite nya varianter
Friteradansjovis – ett eftermiddagssnack med rejäl sälta. Woohoo vilken sälta. Då jag kom att tänka på de iSpanien så små och populära friterade sardellerna – boquerones fritos – blev jag genast intresserad