Om niinte har fritös så kan ni använda en stekpannan med olja i. Jag har alltidkombineratfriteradbanan med glass med kinamat, så det har liksomalltidvaritkinamati samband med friteradbanan med glass
Skär bananernaimindrebitar och fritera dem i en stekpannai rapsolja. Friteradbanan. Friteratills de karamelliserats och fått en fin yta, avsluta med en nypa flingsalt
Häll råsockret och apelsinjuicenistekpanna, rör ihop,. Dela två bananer på längden i fyra delar och lägg i karamellsmeten, låt dessa liggai smeten icirka två minutertillsbananerna mjuknat
Märks det att jag gickbananas med vad som fanns i kylen eller. Värm upp solrosoljan i en stekpanna. Kommer niihåg de friteraderispapperna jag gjorde för någon vecka sedan
Dopp i grytan med friterat tunnbröd & snabbinlagda rödbetor. Om du tycker att den smakar för mycket banan kan du enkelt göra en vanligglassversion av receptet genom att låta vanlig växtbaserad vaniljglass stå i rumstemperatur tills den blir mjuk och då vända ner saffran, rosvatten och hackade pistagenötteri den och sedan låta stå i en timmei frysen på nytt
Tag sedan upp dem och låt dem svalna lite på ett papper, medan du friterar nästa sats. Lägg ilite mer kokos olja istekpannan och stek dem ytterligare en gång i kokos oljan på båda sidor
Värm en stekpanna och lägg i smör och sockerLägg iendivbitarna när smöret och sockret börjar brynas, stek en fin färg på endiven (jag gjorde inte detta, men det blir absolut bättre när den karameliseras)Hällivinäger, apelsinskal och saft, sjud tillsendivenmjuknatVinäger