Häll i oljan ifritös eller tjockbottnad hög gryta. Friteradbanan. För att se om oljan är tillräckligt varm så doppa ner en droppe av frityrsmeten och när det börjar spraka och friteras är olja tillräckligt varm
En av julklapparna var en fritös. En av de godaste sakerna att fritera är i alla fall bananer. Upptäckten som är gjord är att nästan allt går att fritera och nästan allt blir godare när det är friterat
Om niinte har fritös så kan ni använda en stekpannan med olja i. Jag har alltidkombineratfriteradbanan med glass med kinamat, så det har liksomalltidvaritkinamati samband med friteradbanan med glass
Eftersom mina föräldrar köpt en fritös och när de väl går igång är de ostoppbara. Ikväll så åt vifriteradbanan med glass till efterätt (och även kakor) efter det att vifriteratpotatistillmiddagen
När vi ändå hade igångfritösen så passade vi även på att friterabananer. Vi åt köttet tillsammans med friteradepotatisklyftor, tre olika såser och en god sallad
Gör en fint skuren grönsallad med ananas, kiwi och banan. Skär sötpotatiseni stänger och fritera dem i matoljan eller i en fritös samt skär grova ringar av rödlöken
tänker jag på asiatisk efterrätt så är det ju friteradebananer med sirap och glass typ. Dela sedan varje halva i två delar, så varje banan ger fyra bitar
Blanda frityrsmetenenliganvisning på förpackningen. Hetta upp olja till 160° i en fritös, wok eller djup kastrull. 150 g frityrsmet på påse. 0,5 liter olja tillfritering. 4 små bananer. 4 lime, skurna i fjärdedelar