Fredrik andersson kock recept

Final Årets Kock 2016

I final är FredrikAndersson Gothia Towers Göteborg, Johan Backeus Aveqia Stockholm, Jimmi Eriksson Lilla Ego Stockholm, Jonas Karlsson Noga Matstudio Stockholm, Jonathan Kasche Lilla Ego Stockholm, David Lundqvist Gute Grill & Bar Stockholm, Daniel Müllern Ystad Saltsjöbad Ystad samt Manfred Nilsson Lilla Ego Stockholm

Vinnare i Årets Kock 2016 JIMMI ERIKSSON

FredrikAndersson, Gothia Towers, Göteborg. Årets Kock är det officiella svenska mästerskapet i professionell matlagning och Sveriges mest prestigefyllda matlagningstävling

Naturligt skafferi

– Under vårt senaste smakmöte var Fredrik Borgskog från svenska konditorlandslaget här och gjorde en herrans massa desserter

Se läsarnas pepparkakshus – del 4

Fredrik Jonsson. Charlotte Andersson. Vi tänkte lite som så att vi ville ha ett prinsessslott, och letade bilder på nätet, då hittade Viola denna katedral, och som Fiorentinafan tyckte pappa Fredrik det var klockrent att bygga ‘Duomen’ i Florens

Intervju med kocken Magnus Johansson

Att fortsätta utvecklas, skriva klart den bok som jag skriver med mina vänner Tomas och Fredrik. Min kompis Robert Andersson och jag skulle laga bouillabaisse till ägarna (Benny Andersson och Christer Sandahl) inför öppnandet av Hotel Rival
De tävlande i första semifinalen i Årets Kock 2013

De tävlande i första semifinalen i Årets Kock 2013

Tolv kockar från Stockholm, Luleå och Oslo kämpar om en åtråvärd finalplats i Årets Kock 2013, när den första semifinalen avgörs i Uppsala den 13 november. Av totalt 146 bidrag till Årets Kock 2013 – SM i professionell matlagning - har juryn nu valt ut vilka 24 kockar som går vidare till någon av tävlingens båda semifinaler. Vilka kockar som tävlar i semifinalen i Jönköping offentliggörs den 6 november. Alla bidrag till Årets Kock 2013 bedömdes anonymt av en jury bestående av ett 20-tal av Sveriges mest välmeriterade kockar. Fredrik Eriksson (juryns ordförande), Årets Kock 1987, Långbro värdshus, Älvsjö, Markus Aujalay, Årets Kock 2004, ordförande i föreningen Årets Kock, Winterviken, Stockholm, Jonas Dahlbom, Årets Kock 1996, Dahlbom på Torget, Åre, Karin Fransson, Hotell Borgholm, Öland, Håkan Thörnström, Thörnströms kök, Göteborg, Elisabeth Johansson, Mediamat, Stockholm, Henrik Nordström, Restaurang Lux, Stockholm, Magnus Ek, Oaxen Krog, Mörkö, Stefan Karlsson, Årets Kock 1995, Fond, Göteborg, Malin Söderström, Moderna Museet, Stockholm, Stefano Catenacci, Operakällaren, Stockholm, Anders Vendel, Vendel Restauranger, Malmö, Magnus Lindström, Årets Kock 2003, Swedish Taste, Göteborg, Melker Andersson, Grupp F12, Stockholm, Karl Ljung, Årets Kock 1999, Stureplansgruppen, Stockholm, Andreas Hedlund, Årets Kock 2002, Hedlund mat och vin, Stockholm, Cajsa Johansson, Cajsas kök, Uppsala, Jonas Lundgren, Restaurang Jonas, Stockholm, Paul Svensson, Paul Svensson Mat, Stockholm samt Pontus Frithiof, Pontus Frithiof Group, Stockholm. Ytterligare åtta kockar går vidare på poäng till Sista chansen i Göteborg den 28 november där de tävlar om de återstående fyra finalplatserna. Totalt är det sex kockar som gör upp om titeln Årets Kock 2013 i Stockholm den 8 februari 2013

Mässan - Det goda köket!

Melker Andersson – Fredsgatan gruppen, Stefano Catenacci - Operakällaren, Magnus Ek – Restaurang Oaxen, Fredrik Eriksson – Långbro Värdshus, Gustav Trägårdh – Restaurang Basement, Magnus Johansson – Café Xoko, Conrad Tyrsén – Restaurang Lux, hade komponerat ihop en meny bestående av förrätt, varmrätt, dessert samt tillhörande vin till

Intervju med kocken Magnus Johansson

Att fortsätta utvecklas, skriva klart den bok som jag skriver med mina vänner Tomas och Fredrik. Min kompis Robert Andersson och jag skulle laga bouillabaisse till ägarna (Benny Andersson och Christer Sandahl) inför öppnandet av Hotel Rival