Jag lovar att detta är precis lika fredagsgott som tacos är, och definitivt mindre uttjatat. Kryddar man dessutom upp moset med lite vitlök och häller en fantastiskt krämig och smarrig sås över den fina fisken, ja, då har man en lördagsmiddag som minst sagt heter duga
Ja, skippa fredagstacosen och gör kyckling idag istället tycker jag, jag lovar att detta är precis lika fredagsgott som tacos är, och definitivt mindre uttjatat
Nu fredagsmys med arvingen ❤ Fångarna på fortet och fredagsgotter,,,Inget godis för min del,,jag håller mig till vatten idag och spar mig till i morgon - Syndardagen
Krydda med vitlök, paprikakrydda, oregano ev lite salt och peppar. Fylld franska är gott. En variant på den här fick jag för första gången av min kusin Anki när hon bodde i en lägenhet i Valla för säkert 25 år sedan
Finhacka lök samt vitlök. 500 g tomater (mogna färska eller hela från konserv, gärna plommontomat)1-2 scharlottenlökar1 vitlöksklyfta2-3 msk olivolja2-3 msk tomatpuréen skvätt tortt vitt vinsalt samt svartpeppar efter smakca 1 tsk socker½ dl färsk strimmlad basilikaSkålla och skala färska tomater samt ta ur kärnhust och tärna dem innan de används. 1 vitlöksklyfta
Barnen kalasade på en burk ravioli - det är fredagsgott för dem. Lägg tinade jätteräkor och musslor i en marinad gjord på olivolja, vitlök, chili, citron och salt
Fräs den finhackade löken sakta i lite olja, häll i burktomaterna, tillsätt buljongtärning, oregano eller basilika, pressad vitlök samt salt och nymald peppar