Vad tråkig jag är för att jag inte håller er up to date med matlagningen här hemma hos mig. Jag beslöt för att laga anka för första gången förra fredagen
Matbekymmer till helgen. En festligare maträtt som jag gärna bjuder på när vi inte är så många. Har man inga plankor kan man såklart servera maten på vanliga tallrikar och tillaga moset i en ugnsfast form
Ett helt kompani är förstås bara ett talesätt men mycket mat blev det idag. En mexikansk bönchili med potatis i som var en av tre rätter i gårdagens leverans av matkasse från Linas
Snacks i soffan framför film på fredagskvällen. Förra veckan spenderade jag själv hemma as you know, men mat är ju något som måste lagas oavsett om man ska äta ensam eller i sällskap
Jag gillar mat som räcker i flera dagar. Fyll skalet med köttfärsröran och tryck sedan ner små fetakuber, tomaterna och oliverna och toppa med mozzarella
Jodå det blir mat här hemma varje dag. Vardagsmaten kan lätt bli sådär trist då vi vill att det ska gå fort och helst ska det vara klart innan vi kommer hem från jobbet
Igår kväll & i fredags åts det magiskt krispig och samtidigt mjuk falafel. Falafeln gjordes efter kenjis recept & arabisk sallad, aka syrlig tomat-girl-rödlök-sallad, samt tahinisås, inte så bra
Sen så serverade jag maten med körsbärstomater och feferoni. Någon dag måste jag besöka lunchrestaurangen i Liljeholmsgallerian igen där de har en vegetarisk buffé där man kan välja mellan sex till åtta olika smårätter och kombinera sin egen tallrik med mat
2-3 msk matolja. Då var det fredag igen och en väldigt regnig sådan. Pratade med en av mina bästa vänner som bor i Stockholm igår och där hade det visst kommit en massa snö