Fransyska svartvinbärssaft recept

Fransyska i stekgryta

Fransyska i stekgryta

1 kg benfritt nötkött av fransyska eller liknande kött. 1 dl svartvinbärssaft. Stek köttet runt om, salta och peppra
Portergryta

Portergryta

Blir jättegod på älgkött, men går även att använda nötkött tex högrev, fransyska eller grytbitar. ca 1 dl svartvinbärssaft
Porterstek!

Porterstek!

Jag köpte ekologisk fransyska på ICA Maxi, så fin och billig. ca 1,6 kg benfri stek, bog, rostbiff eller fransyska som jag tog. 1,5 dl svartvinbärssaft outspädd, eller 3 dl madeira eller portvin. ca 1,6 kg benfri stek, bog, rostbiff eller fransyska som jag tog. 1,5 dl svartvinbärssaft outspädd, eller 3 dl madeira eller portvin
Recept: Porterstek med Hasselbackspotatis. #Gästbloggat

Recept: Porterstek med Hasselbackspotatis. #Gästbloggat

Behåll nätet på fransyskan så att köttet håller formen och tillagas jämnt. Det här behövs till portersteken, 4-6 portioner Ca 1 kg fransyska Kokspad. )1/2 dl svartvinbärssaft + 1/2 dl vatten 1 msk svartvinbärsgelé3/4 dl äkta kinesisk soja6 hela vitpepparkorn2 tsk torkad oregano 1 knippe färsk oregano2 skivade gula lökar2 morötter i grova slantar2 hela vitlöksklyftor2 köttbuljongtärningarSåsen görs av. 1 kg fransyska. 1/2 dl svartvinbärssaft
Karin´s Svartvinbärsstek

Karin´s Svartvinbärsstek

fransyska). 1 dl svartvinbärssaft (oblandad). Koka upp lagen, lägg sedan i köttet. Låt koka tills köttet är mört, ca 1-1½ timme
Gudomligt god porterstek med krämig gratäng och sommarsallad

Gudomligt god porterstek med krämig gratäng och sommarsallad

1,5 kg fransyska. 11,5 dl svartvinbärssaft (outspädd). 1Porterstek1,5 kg fransyska 3-4 morötter, skivade 1 stor gul lök, hackad 3 klyftor vitlök, hackad 50 cl porter 1,5 dl svartvinbärssaft (outspädd) 2 dl vatten 0,5 dl oxfond 1 tärning köttbuljong 1 dl soja 1 tsk timjan ca 15 enbär
PORTERSTEK

PORTERSTEK

Fransyska, högrev osv vad är det. Ca 1 kg fransyska, rostbiff eller dylikt. 1/2 dl svartvinbärssaft + 1/2 dl vatten. 4-6 portioner Ca 1 kg fransyska, rostbiff eller dylikt. 1/2 dl svartvinbärssaft +
Portergryta

Portergryta

Skriv ut Dela E-post Pinna 846 cirka 1 kg fransyska. 1 1/2 dl koncentrerad svartvinbärssaft. Så här gör du Putsa och skär köttet i kuber, cirka 3 × 3 × 3 centimeter
Portergryta

Portergryta

Ca 1 kg fransyska. 1½ dl svartvinbärssaft. Ca 1 kg fransyska. 1 flaska Porter 0,5 cl 1½ dl svartvinbärssaft
Åh, porterstek du ljuva - med bästa polarna hasselbackare!

Åh, porterstek du ljuva - med bästa polarna hasselbackare!

Det här behövs till portersteken, 4-6 portionerCa 1 kg fransyska. 1/2 dl svartvinbärssaft + 1/2 dl vatten 1 msk svartvinbärsgelé. Det här behövs till portersteken, 4-6 portionerCa 1 kg fransyska. 1/2 dl svartvinbärssaft + 1/2 dl vatten 1 msk svartvinbärsgelé. -) Ca 1 kg fransyska. 1/2 dl svartvinbärssaft + 1/2 dl vatten 1 msk svartvinbärsgelé. 1/2 dl svartvinbärssaft + 1/2 dl vatten 1 msk svartvinbärsgelé
Porterstek med gräddsås

Porterstek med gräddsås

1½ kg benfri fransyska eller innanlår. 1 dl konc svartvinbärssaft. Välj en gryta så stor att kött, termometer och buljong får plats
Porterstek

Porterstek

1½ kg fransyska. 11 dl konc svartvinbärssaft. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1½ kg fransyska 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 2 flaskor porter à 33 cl 1 dl konc svartvinbärssaft ½ dl kinesisk soja 7 vitpepparkorn 7 enbär 1 krm torkad timjan 3 dl Arla Köket® syrad grädde 30% 1 msk majsstärkelse salt vitpeppar Rostad potatis

Porterstek, Supergod och rätt enkel

1 kg Fransyska, Älgstek mm , 1 - 1½ kg det beror på hur många ni är. 1 dl Outspädd Svartvinbärssaft. Mät upp alla ingredienser till kokspadet i grytan
Portergryta

Portergryta

Tina 451 kcal med potatis (100 g potatis 76 kcal) 1 msk svart vinbärsgelé 66 kcal 4 port 500 g Nötkött (fransyska, högrev) 1/2 dl kinesisk soya 33 cl Porteröl (eller mörk öl) 1/2 dl outspädd svartvinbärssaft 2 köttbuljongtärning 1 tsk torkad timjan 5 st torkade enbär 5 st svartpepparkorn 1 gul lök ev salt och vitpeppar Sås. 1/2 dl outspädd svartvinbärssaft
Porterstek

Porterstek

Häll porter, svartvinbärssaft, soja, enbär, vitpeppar, timjan, lökar, buljongtärningar och lagerblad en liten gryta (köttet ska ligga trångt)
Porterstek

Porterstek

1 kg Scan fransyska eller t ex rostbiff. 1 dl outspädd svartvinbärssaft. Stick en köttermometer i köttet så att spetsen kommer mitt i den tjockaste delen