Ca 1 kg fransyska. 1/2 dl koncentrerad svartvinbärssaft. Ca 1 kg fransyska. 1/2 dl koncentrerad svartvinbärssaft. Ca 1 kg fransyska. 1/2 dl koncentrerad svartvinbärssaft. 1/2 dl koncentrerad svartvinbärssaft
Jag köpte ekologisk fransyska på ICA Maxi, så fin och billig. ca 1,6 kg benfri stek, bog, rostbiff eller fransyska som jag tog. 1,5 dl svartvinbärssaft outspädd, eller 3 dl madeira eller portvin. ca 1,6 kg benfri stek, bog, rostbiff eller fransyska som jag tog. 1,5 dl svartvinbärssaft outspädd, eller 3 dl madeira eller portvin
Behåll nätet på fransyskan så att köttet håller formen och tillagas jämnt. Det här behövs till portersteken, 4-6 portioner Ca 1 kg fransyska Kokspad. )1/2 dl svartvinbärssaft + 1/2 dl vatten 1 msk svartvinbärsgelé3/4 dl äkta kinesisk soja6 hela vitpepparkorn2 tsk torkad oregano 1 knippe färsk oregano2 skivade gula lökar2 morötter i grova slantar2 hela vitlöksklyftor2 köttbuljongtärningarSåsen görs av. 1 kg fransyska. 1/2 dl svartvinbärssaft
Fransyska, högrev osv vad är det. Ca 1 kg fransyska, rostbiff eller dylikt. 1/2 dl svartvinbärssaft + 1/2 dl vatten. 4-6 portioner Ca 1 kg fransyska, rostbiff eller dylikt. 1/2 dl svartvinbärssaft +
Skriv ut Dela E-post Pinna 846 cirka 1 kg fransyska. 1 1/2 dl koncentrerad svartvinbärssaft. Så här gör du Putsa och skär köttet i kuber, cirka 3 × 3 × 3 centimeter
Det här behövs till portersteken, 4-6 portionerCa 1 kg fransyska. 1/2 dl svartvinbärssaft + 1/2 dl vatten 1 msk svartvinbärsgelé. Det här behövs till portersteken, 4-6 portionerCa 1 kg fransyska. 1/2 dl svartvinbärssaft + 1/2 dl vatten 1 msk svartvinbärsgelé. -) Ca 1 kg fransyska. 1/2 dl svartvinbärssaft + 1/2 dl vatten 1 msk svartvinbärsgelé. 1/2 dl svartvinbärssaft + 1/2 dl vatten 1 msk svartvinbärsgelé
1 kg Scan fransyska eller t ex rostbiff. 1 dl outspädd svartvinbärssaft. Stick en köttermometer i köttet så att spetsen kommer mitt i den tjockaste delen