Blanda surdeg, vetemjöl, fullkornsdinkel, jäst och vatten i en degblandare eller degbunke. Arbeta degen långsamt i degblandare (eller med degkrokar på elvispen) i cirka 10 minuter
Lägg en skiva lantbröd i varje skål och toppa med riven ost. 1 liter tunt skivad gul lök25 g smör1 tsk salt1 tsk socker3 msk vetemjöl1 liter oxbuljong (stark)2 dl vitt vin1 msk konjak3 msk repade timjanblad4 dl riven gruyèreostlantbröd i skivorStek löken mjuk och blank i smöret på låg värme under lock i ca 15 minuter
Det här behövs till två smörgåsar4 formfranska, lantbröd eller liknande ljust brödSmör4 skivor rökt skinkaDijonsenapSvartpeppar4 skivor ost, gruyère eller annan ost som håller ihop när den smälter4 tomatskivor2 äggSaltGör så här
Sirapslimpa - Recept På Söt LimpaGrekiskt Lantbröd - Gott Recept På BrödRecept På Brioche - Gott Franskt BrödGammaldags Vetekaka - Recept På Goda BrödkakorFormbröd - Recept På Gott Bröd Till ToastRecept På Tortillas Med Kyckling Och Avokado Ingredienser
4 skivor grovt grekiskt lantbröd från mittendelen,. eller 8 skivor av de yttre delarna på lantbrödet. 4 skivor grovt grekiskt lantbröd från mittendelen,. eller 8 skivor av de yttre delarna på lantbrödet
Bröd till krutonger jag brukar beräkna en tjock skiva per person av bröd typ lantbröd. Bröd till krutonger jag brukar beräkna en tjock skiva per person av bröd typ lantbröd