Låt grytan koka tills köttet är riktigt mört. Timjan, crème fraiche och fransk senap är tre pålitliga smakkompisar, som håller även för en vardag i november när det känns som om världen blir allt kallare
Bryn köttet i omgångar i smör, salta och peppra. Så här gör du skär köttet i 3 centimeter stora bitar. 3 pudra vetemjölet över köttet och rör om. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 1801 1 1 ⁄2 kg nötkött, högrev, grytbitar eller biff
Han önskade sig en köttgryta med ris till huvudrätt och vinnarkladdkakan till efterrätt (det var första gången jag gjorde den sedan SM gick av stapeln i oktober så det var dags nu igen
I ingredienslistan fanns, förutom kött och morötter, även ärtor, vin, rosmarin och tomatpuré, något man inte hittar i varken den svenska eller den skånska kalopsen och frågar ni oss så passade dom fint däri
Bryn köttet i omgångar i smör, salta och peppra. Så här gör du skär köttet i 3 centimeter stora bitar. 3 pudra vetemjölet över köttet och rör om. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 1868 1 1 ⁄2 kg nötkött, högrev, grytbitar eller biff
Bryn köttet i omgångar i smör, salta och peppra. 1 1 ⁄2 kg nötkött, högrev, grytbitar eller biff. 1pressad potatis, potatismos eller kokt potatisskär köttet i 3 centimeter stora bitar. 3 pudra vetemjölet över köttet och rör om
Stek lök, vitlök och kött i matfettet i en gryta eller stor stekpanna. ca 800 g grytbitar av griskött. Koka upp och låt koka under lock ca 20 minuter eller tills köttet är mört. ca 800 g grytbitar av griskött
Bryn köttet i lite matfett i en stekpanna. Låt allt puttra i ytterligare ca 15 minuter eller tills köttet är mört. Sätt in köttet i 100° varm ugn när ni sätter er till bords. Köttet behöver ca 15 minuter för att bli mediumstekt, ca 60° innertemperatur. 1 dl köttbuljong