När jag gör tårtor så brukar jag oftast spackla mina tårtor med franskmarängsmörkräm (recept här). Men den senaste tiden så har jag istället börja använda mig av en italiensk marängsmörkräm
Du kan välja själv om du vill göra med en franskmaräng (värm äggvitor och socker) eller en italiensk maräng (sockerlag som hälls ner i vispade äggvitor)
Du kan välja själv om du vill göra med en franskmaräng (värm äggvitor och socker) eller en italiensk maräng (sockerlag som hälls ner i vispade äggvitor)
Nytt recept - ja, jag testade ett nytt recept på franskmaräng. Xantésmörkräm. Recept på smörkräm och annat gott har jag hittat hos Tove på baka baka liten kaka
Du kan välja själv om du vill göra med en franskmaräng (värm äggvitor och socker) eller en italiensk maräng (sockerlag som hälls ner i vispade äggvitor)