Strax innan jag skulle gå och lägga mig igår fick snilleblixten att jag skulle baka fröknäckebröd med pepparkakskryddor så det blev till att vara uppe längre än tänkt
Femton gladlynta kollegor kom och lagade allt från fröknäckebröd med brynt och vispat smör till äppelmustångade blåmusslor, fläskfyllda äppelomelettrullar och rödbetcarpaccio med getost, bland annat
38 ProPoints för hela receptet2,5 dl kokande vatten2 dl Majsmjöl0,5 dl solrosfrö0,5 dl pumpakärnor0,5 dl linfrö0,5 dl sesamfrö0,5 dl oljaBlanda, tänk på att vattnet skall koka när man håller i det, sprid ut på bakplåtspapper på en plåt
Ett bröd som är en variant av det klassiska fröknäckebröd som många säkert redan provat, men denna gång med nötter och grevéost och visade sig vara en lyckad historia
2 dl Risenta majsmjöl. 1. Värm ugnen till 150 grader. 2. Blanda alla ingredienser utom flingsalt och frön. 3. Rör samman till en gröt och klicka ut smeten på en bakplåt klädd med bakplåtspapper