Denna formfranska är väldigt lätt att göra och passar fint att frysa för att ta fram då och då. Formfranska/rostbröd (2 st i limpform á 1,5 liter/vardera)
Ja men nu så blev det iallafall att jag bakade lite formfranska till frukosten på lördagmorgon, det är så gott nybakat men också perfekt att skiva upp, frysa in och sedan rosta till helgen
Igår svängde jag ihop mitt favoritbröd - en glutenfri formfranska som fungerar utmärkt som rostbröd. Något som jag vill hinna baka oftare än faktisk bröd
rostbröd Ingredienser. Den här goda formfranskan bakade jag igår och den blev jättegod och idag har vi rostat några skivor och ätit till frukost med smör och en god björnbärsmarmelad
1 formfranska (rostbröd). 1 formfranska. Foto. Karin / bevemyrs blogg. Smörgåstårta och soffhäng. En god kombo som antagligen tål att upprepas hur många gånger som helst
4 st formfranska skivor (vitt rostbröd). 4 st formfranska skivor (vitt rostbröd). Atayef är små luftiga och mjuka pannkakor som man fyller med en kräm eller nötter
Kavla ut formfranska/rostbröd så tunt du kan (ca 2 bröd/person). Hej min vän,. Hur mår du. Idag hade Milian uppvisning med parkouren å ingen kan vara mer stolt än jag
2 st formfranska skivor, vitt rostbröd. 2 st formfranska skivor, vitt rostbröd. En riktigt läcker fruktcoktail med jordgubbspuré, frukt, nötter, honung och en kräm på toppen