Där det ibland står 4 dl florsocker i ett Amerikanskt recept använder jag inget florsocker alls men det här receptet var dock över förväntan och inte alls sådär sockersött som det ibland kan va. 60 g florsocker. Blanda smör, florsocker och salt med flatblandaren på medelhög hatighet i en kitchen aid tills det är vitt och fluffigt, ca 5 minuter. 60 g florsocker
smält choklad över eller bara pudra med florsocker. Blanda ner äggvitan i chokladsmeten och rör om. LCHF Dessert med bakad chokladkaka, vaniljapnnacotta, blåbärs mousse, blåbär och torkat blåbärsströssel
Mal den skållade mandeln på mandelkvarn och blanda med florsocker. 125 g skållad sötmandel, 1 1/2 dl florsocker, 4 äggvitor. 125 g skållad sötmandel, 1 1/2 dl florsocker,
Riv mandelmassan i en bunke och rör ihop till en smet med äggvita och socker. 1 ekologisk äggvita. 2 1/2 dl florsocker. 1 ekologisk äggvita. 2 1/2 dl florsocker
Vispa ihop yoghurt, vispgrädde och florsocker. Vispa samman 1 tsk vaniljsocker, smör och florsocker. Oktober är rosa månad till förmån för bröstcancerfonden och givetvis vill jag baka något riktigt rosa för att uppmärksamma detta