Den här toppas med cream cheese, egeninlagd jalapeño, inlagd rödlök och karamelliserad lök. Efter vad som känts som en evighet av slit, förberedelser och jobb har Jon Widegrens Flippin’ Burgers öppnat
Den sista, men knappast oviktigaste, nyheten är att bagaren som bakar bröden till Flippin’ Burgers – Magnus Johansson Bageri i Hammarby Sjöstad inte har kunnat stå emot alla burgargalningar som vill ha schyssta bröd utan har börjat sälja dem i bageriet
En av dem känner ni sedan tidigare – Jon Widegren från Flippin’ Burgers. 300 gram träkolsgrillad köttkärlek inskuffad mellan två stora skivor icke-industriellt sesambröd och toppad med ost, bacon, tomat, rödlök, saltgurka, sallad och dressing
Kanske inte så konstigt då receptet kommer från hamburgerrestaurangen FlippinBurgers. På buffén fanns det förutom grönsaker, klyftpotatis och quornibffar även hembakade hamburgerbröd, vitlöksmajonäs, inlagd rödlök, coleslaw, guaccamole och egengjord ketchup, och ni ska såklart få recept på alltihopa