Allas ugnar är väldigt olika så håll lite koll på flarnen under gräddningen. Knäckflarn (ca 18-20 st). Förbered plåtar med bakplåtspapper, lägg ca 9 flarn/plåt, de flyter ut en del
Jag har en lista på min telefon över saker jag vill baka nångång i framtiden och fyllda flarn har länge stått med på den listan för de föregående två gångerna jag provat dom (för många år sen) så har jag inte lyckats rulla dom
Efter en liten skåprensning kom jag fram till det här enkla flarnet med getost och en enkel sallad. Ta ut flarnet när det är färdigt och ringla över lite honung
Blev så sugen på goda flarn men har bara gjort sådana där det ingår havre. Grädda mitt i ugnen 5-10 minuter, tills de smält ihop till tunna fina gyllenbruna flarn
Jag har gjort två olika flarn och det här är ju helt klart en smak sak. Lite längre tid då blir dom lite hårdare och med som flarn när man tar dom i munnen så går dom sönder
Gör flarnen gärna innan, annars måste ni vänta på att de ska svalna ordentligt. Jag gör flarnen som jag har i botten med två skedar smet istället för en, blir lite snålt med plats annars
Har ett gäng Nutella-galna tonåringar i huset och kom en dag att tänka på en kaka/tårta innehållandes en hel massa Nutella som jag bakat några gånger förr för säkert 10-15 år sedan
Jag älskar choklad flarn och pepparkakor så dessa Kakor kan ju inte annat än bli succé för mig. Jag älskar choklad flarn och pepparkakor så dessa Kakor kan ju inte annat än bli succé för mig
Vi fortsätter väl på temat "vad som serverades förra lördagen" och kör vidare på andra våningen på kakfatet som bjöd på flarn med citron och blå vallmofrön
Det blev ett flarn med rädisor och rödbetsgroddar. Du kan förbereda både flarn och cream cheese i tid men bre inte på den före servering, Då bibehåller du knaprigheten på flarnet
Frasig smördeg täckt av nyplockade betor och smulad fetaost - en ljuvlig liten lunchrätt med ett rejäl fång sallad till, eller dela varje smördegsplatta i 4 för 8 aptitretare i väntan på att midsommargrillen ska bli varm
Frasig smördeg täckt av nyplockade betor och smulad fetaost – en ljuvlig liten lunchrätt med ett rejäl fång sallad till, eller dela varje smördegsplatta i 4 för 8 aptitretare i väntan på att midsommargrillen ska bli varm