Det här är ingen mat för den som längtar efter ett meditativt långkok. Men en dag när man kommer hem från jobbet och vill fixa lite helgstämning utan att slita ihjäl sig – då är det ett kanonrecept
Vi serverade med klyftpotatis, ugnsbakade morötter och pepparsås. Hoppas ni alla haft en riktigt fin midsommarhelg med god mat och dans runt midsommarstången
Pepparsås. Vilken härlig dag vi hade i går trots Sveriges tråkiga förlust i VM. Det var inte bara fotboll som var det viktiga igår utan även vår minsting Idas 11-årsdag och hon firades nästan hela dagen med släkten
Putsa fläskytterfilen och skär i medaljonger, salta och peppra med svartpeppar. Sedan använder du stekskyn till att göra sås, tillsätt en msk smör i stekpannan du redan stekt fläskytterfilen i
1 putsad fläskytterfilé. 1. Ställ ugnen på 175 grader. Skala och koka potatisen. Putsa fläskytterfiléen och skär i medaljonger, salta och peppra med svartpeppar