Fläskytterfile pepparsås recept

Fläskytterfilé i pepparsås

Fläskytterfilé i pepparsås

Skär fläskytterfilén i skivor. Kärna ur och strimla paprikan. Bryn köttet i smör-&rapsolja i en stekpanna
Fläskytterfilé & 3 x pepparsås

Fläskytterfilé & 3 x pepparsås

Det här är ingen mat för den som längtar efter ett meditativt långkok. Men en dag när man kommer hem från jobbet och vill fixa lite helgstämning utan att slita ihjäl sig – då är det ett kanonrecept
Fläskgryta i krämig pepparsås

Fläskgryta i krämig pepparsås

Tips till kvällen, en krämig fläskgryta med förslagsvis ett glas rött. Gott en fredagskväll men funkar även en helt vanlig vardag, med mjölk
Marockansk gryta på svenska

Marockansk gryta på svenska

Bara mustig, vill man ha hetta kan man servera harissa till, en nordafrikansk pepparsås, som framförallt tunisierna är galna i
Potatiskaka i långpanna

Potatiskaka i långpanna

Servera potatiskakan med valfritt tillbehör, ex-vis en god köttbit med bea, svamp- eller pepparsås. Hello
Färskostfylld filè på grönsaksbädd

Färskostfylld filè på grönsaksbädd

Vi serverade med klyftpotatis, ugnsbakade morötter och pepparsås. Hoppas ni alla haft en riktigt fin midsommarhelg med god mat och dans runt midsommarstången
Idas 11årskalas

Idas 11årskalas

Pepparsås. Vilken härlig dag vi hade i går trots Sveriges tråkiga förlust i VM. Det var inte bara fotboll som var det viktiga igår utan även vår minsting Idas 11-årsdag och hon firades nästan hela dagen med släkten
Fläskytterfile i pepparsås Jennys matblogg

Fläskytterfile i pepparsås Jennys matblogg

Putsa fläskytterfilen och skär i medaljonger, salta och peppra med svartpeppar. Sedan använder du stekskyn till att göra sås, tillsätt en msk smör i stekpannan du redan stekt fläskytterfilen i
Fläskytterfilé i pepparsås

Fläskytterfilé i pepparsås

1 putsad fläskytterfilé. 1. Ställ ugnen på 175 grader. Skala och koka potatisen. Putsa fläskytterfiléen och skär i medaljonger, salta och peppra med svartpeppar

Fläskytterfilé i pepparsås

1 putsad fläskytterfilé. 2,5 dl vispgrädde. 2,5 dl créme fraiche. 2,5 msk kalvfond. 1 msk kinesisk soya. 2 tsk svartvinbärsgelé