Fläskytterfile med ugnsrostade rotfrukter recept

Fläskytterfilé med ugnsrostade rotfrukter och pepparsås

Fläskytterfilé med ugnsrostade rotfrukter och pepparsås

Servera medugnsrostaderotfrukter och sallad. Ta ut och blanda runt med jämna mellanrum. Ringla över olja, krydda med salt och peppar och sätt in i ugnen ca 30 minuter. Skär morötter och palsternackor i stavar och lägg i ugnsformen medrotfrukter när det återstår ca 15 minuter
Fläskytterfilé med kantarellsås och ugnsrostade rotfrukter

Fläskytterfilé med kantarellsås och ugnsrostade rotfrukter

600 gram 0,5 tsk salt 2 krm svartpeppar 1 msk smör 1 msk olivolja Marinad 2 msk olivolja 2 msk soja 1 msk honung 1 msk balsamvinäger 2 klyfta(or) vitlök(ar) Rotfrukter 3 st morötter 3 st palsternacka(or) 5 st rödbeta(or) 2 msk olivolja 0 salt , efter smak 0 peppar , efter smak 0 örtkrydda , efter smak Kantarellsås 2 burk(ar) kantareller 2 msk smör 2 msk vetemjöl 1 dl vatten 2 dl vispgrädde 1,5 msk svampfond 0 salt 0 peppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
Fläskytterfilé med kantarellsås och ugnsrostade rotfrukter

Fläskytterfilé med kantarellsås och ugnsrostade rotfrukter

600 gram 0,5 tsk salt 2 krm svartpeppar 1 msk smör 1 msk olivolja Marinad 2 msk olivolja 2 msk soja 1 msk honung 1 msk balsamvinäger 2 klyfta(or) vitlök(ar) Rotfrukter 3 st morötter 3 st palsternacka(or) 5 st rödbeta(or) 2 msk olivolja 1 salt 1 peppar 1 örtkrydda Kantarellsås 2 burk(ar) kantareller 2 msk smör 2 msk vetemjöl 1 dl vatten 2 dl vispgrädde 1,5 msk svampfond 1 salt 1 peppar Köp receptet Näringsvärde Kcal