Stek trattkantarellerna i smör. en fläskytterfilé. Sätt på plattan på hög värme med en klick smör i. Servera fläskytterfilén och såsen till en god sallad
Hejsan ljuvliga fredag och alla ni däruteKomponerade ihop ett recept på fläskytterfilé förra helgen. När osten smält smula ner trattkantarellerna och smaka av med salt och vitpeppar
Bryn detta tillsammans med kötten när det börjar få färg. Väldigt gott med potatis och lingon. När det kokt i 30 min så häll i grönsaksblandningen och soyan med vinet. 500 g fläskytterfilé. 1 dl trattkantareller
Helstekt fläskytterfilémed kantarellsås och rosépeppar. Så var man igång med nattveckor igen då. Och till sist vill jag hinna med att göra åtminstonde en sorts julgodis, blir nåt snabbt
Jag hade beställt en Sportlovskasse med en mycket god rökt skinka och älgchips från Gårdscharken Fågelberget, älgfärs från Hallvikens Chark, kallrökt bacon från Undersåkers Charkueriefabrik och fläskytterfilé från Görviks Gårdsslakteri
Smaka av med salt och peppar. Dela kotlettraden på längden och skär i mindre bitarStek köttet i smör, lägg upp på hushållspapperLägg i lite mer smör i pannan, stek trattkantareller och lök i några minuter
)) då jag tycker att jag lyckades väldigt väl med denna höstiga improvisation i köket. Jag kan tänka mig att den smakar väl så bra med nått viltkött istället