Vi har tidigare gjort porchetta på fläskkotlett till risotto och porchetta i en ljuvligt god macka, så har du kotlett hemma så kan du använda det istället, det behöver alltså inte tvunget vara karré
Här är det en bit Fläskkotlett utan ben som har blivit tre middagar. vitlök och gul lök. olja, soja, salt, peppar, kryddor som här var rosmarin och timjan
eller fläskkotlett. Tillsätt resten av kryddor, vitlök, citron/limesaft och olivolja. 400-500 g benfri fläskkarré eller fläskkotlett. 1 tsk torkad rosmarin. 1 tsk citron- eller limesaft. 2 pressade vitlöksklyftor
Skala vitlöken och pressa ner den i skålen. Lägg timjan- och rosmarinbladen i en skål. ½ citron. Lägg fläskkotletterna på en tallrik och häll över marinaden
Fräs fläskkotletterna på hög värme i en stekpanna med en hackad vitlöksklyfta, salt och peppar. Häll olivolja i en ugnssäker form och lägg i rotfrukterna, strö över hackad vitlök, salt och peppar