Lägg de fyra kotletterna i en ugnsfast form. Vispa samman de andra ingredienserna. Häll vispet över kotletterna och grädda iugn, 225 grader i ca 45 minuter. 4 fläskkotletter. 2 dl cremé fraiche,. 1/2 dl soja
Koka upp grädde, vatten, buljongtärning, senap, soja och dragon i en kastrull. Stek fläskkotletterna några minuter på båda sidori en stekpanna med smöret
) Hur som helst är det otroligt enkelt, sköter sig själv iugnen och köttet blir så mört och gott. Vispaihop grädde, crème fraiche, soja och sambal oelek
Igår testade vi nått nytt tillmiddag, himmelskafläskkotletter. Jag hörde när två kunder prata om just detta och var givetvis tvungen att googla det när jag kom hem
Börja med att ta fram en liten stekpanna och hetta upp med liteolivolja, häll sedan av vattnet från champinjonerna och häll sedan ner cirka en halv burk i stekpannan – stek dem tills de fått lite yta, häll sedan ner kokosmjölk, soja, salt, peppar och oregano och låt allting stekas ihopi några minuter, red röran sedan med två teskedar arrowrot (finnsi kryddhyllan)
Denna variant på fläskkotletterhittade jag inspiration från trevliga bloggen ‘Två små kök‘. Bryn kotletterna hastigti smör och flytta över till en ugnsform