Fläskkarré gryta recept

Snabblagad gryta på fläskkarré

Snabblagad gryta på fläskkarré

Fläskgryta 2 port. 3-400 g fläskkarré. Fläskgryta 2 port. 3-400 g fläskkarré. 300 g pumpa eller aubergine. 1 silverlök
Mustig gryta med fläskkarré

Mustig gryta med fläskkarré

Grytan lagade herr M till på fläskkarré, kanske inte den allra vanligaste biten kött när det är gryta som står på menyn men det betyder för den sakens skull inte att det inte blir bra - för det blir det
Snabb gryta med fläskkarré

Snabb gryta med fläskkarré

Vill du hellre äta kyckling så hittar du en lika snabb gryta om du klickar på bilden nedan. Fläskkarrégryta 2 port. 3-400 g fläskkarré. Fläskkarrégryta 2 port. 3-400 g fläskkarré
Snabblagad gryta på fläskkarré

Snabblagad gryta på fläskkarré

Jag hittade så fantastiskt fin fläskkarré av Iberico-gris i en saluhall i Palma, både skivad och i bit
Helstekt fläskkarré i gryta 6p

Helstekt fläskkarré i gryta 6p

Det blev helstekt fläskkarré som långkokts i gryta tillsammans med lite smått och gott. Bryn sedan hela köttbiten runt om i en gryta
Fläskkarré i lergryta

Fläskkarré i lergryta

Torka av lergrytan lätt. Ställ lergrytan i kall ugn. Blötlägg lergrytan i kallt vatten i ca 15 minuter. Grytan är klar efter 2 timmar. ca 1 kg fläskkarré i en bit
Fläskkarré i lergryta

Fläskkarré i lergryta

Torka av lergrytan lätt. Ställ lergrytan i kall ugn. Blötlägg lergrytan i kallt vatten i 15 minuter. Låt grytan stå i ugnen i 2 timmar
Krämig gryta med mandel och russin

Krämig gryta med mandel och russin

Om du vill ha tjockare sås i gryta , går det bra att reda av med maizena mot slutet. Tärna fläskkarrén i 2x2 cm stora bitar. 700 g fläskkarré
Kinesisk gryta med hemmagjord sötsur sås

Kinesisk gryta med hemmagjord sötsur sås

Skölj fläskköttet och lägg det i en gryta, häll på kokande vatten så det täcker. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 195 500 g benfri fläskkarré
Recept: Fläskkarre i sambalsås (i ugn)

Recept: Fläskkarre i sambalsås (i ugn)

Idag åt vi en gryta på rådjursfärs här hemma, som påminde en aning om gulash. Riktigt god faktiskt, efter 10 timmar på långkok så vart det gudagott