Servera med pressad potatis och sallad. 13 dl riven ost. 12 pkt bacon à 140 g 800 g fläskfilé 2 msk smör 1+1 1 st gul lök 1 st röd paprika 250 g champinjoner 2 dl crème fraîche 2 dl vispgrädde 4 st ägg 1 st vitlöksklyfta salt och peppar 1 tsk torkad oregano 3 dl riven ost 0. 5 tsk chiliflakes hackad persilja Servera med. Bryn köttet på hög värme på båda sidor så att de bara får färg och inte blir genomstekta i en stekpanna med 1 msk smör. Stek lök, paprika och svamp tills all vätska kokat in i en stekpanna med 1 msk smör. 1Strö över ost och gratinera i 10 minuter
Lägg över grönsaksblandningen och strö över den rivna osten. Usch jag hatar att packa, känns alltid som att jag har glömt nå jätteviktigt trots att vi har med oss alldeles för mycket
Fläskfilégratäng med bacon200°1 fläskfilé1 pkt bacon5färska champinjoner1 dl crème fraiche2-3 msk chilisås1 dl matlagningsgräddesaltkött- och grillkryddavitpepparsmör till stekningriven ost· Putsa och ansa fläskfilén, skär den i skivor eller tärningar. · Strö till sist riven ost över och gratinera i ugn i 200° i ca 25 minuter. Idag var det 17 minusgrader när jag gick till jobbet, och när jag tog denna bild (med dålig mobilkamera)
Servera med pressad potatis och sallad. Bryn köttet på hög värme på båda sidor så att de bara får färg och inte blir genomstekta i en stekpanna med 1 msk smör. Stek lök, paprika och svamp tills all vätska kokat in i en stekpanna med 1 msk smör. Strö över ost och gratinera i 10 minuter. 3 dl riven ost
Bryn köttet i en stekpanna med smör. Häll allt i en ugns- form och strö på ost. Fräs lök, vitlök, bryssel- kål och svamp i en stekpanna med smör ett par minuter
Lägg över grönsaksblandningen och strö över den rivna osten. Det man kan tänka på är att inte salta den lika mycket som fläskfilé eftersom den ofta är insprutad/marinerad med saltlösning