Spinn vidare och lägg till oliver, bacon (. Här har jag stekt skivad fläskfilé, svamp och squash i förväg, soltorkade tomater i olja och paprika fick åka ner i grächen (grädde + crème fraiche förstår väl vem som helst) efter att de bearbetats till mindre bitar
Häll nu i purjopaprikafräset, baconet och filén, häll i grädde. Klipp baconet och fräs. 1 röd paprika. 1 gul paprika. 1 paket bacon. 200 g pikantost (paprikaost). 1 röd paprika. 1 gul paprika. 1 paket bacon. 200 g pikantost (paprikaost)
Kom på efter att jag kunde haft bacon i, men då var det försent. När osten smält kan du lägga i köttetHacka lök och paprika, bryn och lägg över i grytan
Jag hade ingen bacon hemma när jag lagade denna rätt(. Skölj och skär purjolöken i skivor, skär paprikan i lagom stora bitar, hacka vitlöken samt kvarta champinjonerna
Skär baconet i små strimlor. Skär champinjonerna i tunna skivor & paprikan i stavar. Lägg det färdigstekta baconet på en bit papper och låt det överflödiga fettet rinna av
Fläskfilégryta. Strimla spetskålen så den blir lite mjuk och knaper stek baconen. Rör i creme fraiche och häll i skvätten med grädde och krydda, sambal olek och vitlök i spetskålen rör runt och sedan i med baconet allt ska vara i en enda röra