Imorgon bjuds det på rester från dagens middag som bestod av baconlindad fläskfilé och blomkålsmos. Gör ett djupt snitt i fläskfilen och fyll den med en blandning av persilja, vitlök och smör kryddad med salt o peppar
Grillad fläskfilé med confiterad vitlök och bacon gjorde jag på önskemål av min frus syster Maggie. Maggie gillar precis som jag att äta och laga god mat och hon tyckte att jag borde ha ett recept på grillade fläskfilé
Fläskfilén helgrillades fylld med vitlöksklyftor. Ridderheims marinerade vitlöksklyftor. Skär ett snitt i fläskfilén, fyll med vitlöksklyftor och även olja och kryddan de ligger i
Skär vitlöksklyftorna och aprikoserna i mindre bitar. Stick in en vass kniv här och där på filén och fyll utrymmet efter kniven med växelvis vitlök och aprikoser
Smula nu ner buljongen, krydda lite med grillkrydda och pressa i vitlöken. 650-700 gram fläskfilé. 2-3 vitlök, pressad. Lägg sedan i fläskfilén och champinjoner och låt stekas 2-3 min ihop. 650-700 gram fläskfilé. 2-3 vitlök, pressad
Dubbelmarinerad fläskfilé . Till huvudrätt så serverade vi dubbelmarinerad fläskfilé med potatis- och jordärtskocksgratäng och en haricot vert sallad till
vitlöken. Häll såsen över fläskfilén och kör klart i ugnen på. 500 g fläskfilé. 1 vitlöksklyfta. Putsa och skiva fläskfilén i skivor om 1½ cm. 500 g fläskfilé. 1 vitlöksklyfta
Fylld fläskfilé som tillagas i ugnen och en god krämig potatisgratäng till det. Variera rätten med att fylla filén med cantadou vitlöksost, färsk hackad timjan och finhackade färska tomater
Rör ihop grädde, mjölk, riven vitlök, salt och peppar. Så - sista blogginlägget i MAX blog award och det firas med en helyllesvensk middag i form av helstekt fläskfilé, potatisgratäng (bakad i mikron) och en pepparsås