Fläskfilén blev väldigt saftig då den fick steka på låg temperatur i ugnen. Skär fläskfilén i skivor och servera tillsammans med sås, rostad potatis och en god sallad
Lägg över köttet i en ugnsfast form. Stick in en köttermometer och tillaga i ugnen på 175º tills temperaturen är 65º, ca 25 minuter. Skär köttet i 1/2 cm tjocka skivor och lägg dem på ett ugnsfast serveringsfat. Gratinera mitt i ugnen i ca 15 minuter. 2 st fläskfilé
Flytta över dem till en ugnsform. Putsa fläskfiléerna fria från hinnor. fläskfiléer à ca 600 g. Sätt ugnen på 125 grader. Stek mitt i ugnen tills temperaturen är 68–70 grader, det tar 30–40 minuter
För att exakt veta temperaturen, stick in en stektermometer längst in i köttet. Ta därefter ut köttet ur ugnen, lyft det från gallret och packa in i smörpapper eller i aluminiumfolie
Skiva upp köttet och lägg i en ugnfast form, fyll skivorna med champinjonstuvningen. Krydda fläskfilén runt om med salt och peppar och bryn köttet runt om
600 gram fläskfilé. Grilla filén till en temperatur på 68 grader eller stek den runt om i en stekpanna och stek den sedan klar i ugn i 150 grader, ca 30-40 min. Lägg dom på en plåt med bakplåtspapper och rosta i mitten av ugnen i ca 30 min, 225 grader. 600 gram fläskfilé
varva dem i en ugnsfast form med kryddorna. Bjud till fläskfilén. fläskfilé. Lägg filén på ett ugnssäkert fat, sätt in en stektermometer i den tjockaste delen och stek mitt i ugnen tills temperaturen är ca 68 grader, ca 30 minuter. Grädda mitt i ugnen i ca 45 minuter
Lägg köttet i en ugnssäker form. Lägg dem på en ugnsplåt. 500 g fläskfilé. ugn 225*. Gratinera i 20 min mitt ugnen tills osten smält och allt är varmt. Sätt ugnen på 250* och skär potatisarna i halvor. Grädda längst ner i ugnen 40-50 min, sänk temperaturen till 230* när du sätter in potatisen. 500 g fläskfilé