Peppra o Häll i en ugnsform o blanda i löken o halva ost påsen. )Sätt ugnen på 225 grader. In i ugnen i ca 45-50 min, kolla om rotgrönsakerna har en bra konsistens. Efter gratängen har tagits ut ut ugnen så bryner du filen o sen lägger du den i en ugnsform o steker den i ugnen till den når en temp på 72 grader
Peppra o Häll i en ugnsform o blanda i löken o halva ost påsen. )Sätt ugnen på 225 grader. In i ugnen i ca 45-50 min, kolla om rotgrönsakerna har en bra konsistens. Efter gratängen har tagits ut ut ugnen så bryner du filen o sen lägger du den i en ugnsform o steker den i ugnen till den når en temp på 72 grader
Placera köttet i en ugnfast form, och stick in en kötttermometer mitt i fileén. Sätt ugnen på 100 grader och ställ in köttet i ugnen i ca 25-30 minuter tills köttet visar en inner temp på 70 grader
Jag gör ofta ugnsbakade grönsaker. Till det en helstekt fläskfile som först stekts i pannan och sen eftersteks i ugnen för 68 graders innertemperatur. Jag hade ugnen på 200 grader när det bara var ugnsgrönsakerna, och när de nästan var klara och köttet kom in i ugnen sänkte jag temp till 150 grader
I ugn. Lägg sedan filén i en trång ugnsform så köttsaften inte ångar bort för mycket. Värm ugnen till ca 200 grader alt. Sätt in i ugn i ca 30 minuter, ung. 70 grader kött temp. ca 600 g fläskfilé